TWC DOMMELDAL CHALLENGE

Zet je schrap voor de ultieme fietsuitdaging van het jaar: de TWC Dommeldal Challenge 2024 komt eraan! Op de kalender van elke mountainbike-liefhebber staat zondag 7 april rood omcirkeld. Waarom? Omdat Sint-Oedenrode dan het toneel is voor een dag vol modderspetters, zweetdruppels en versnellingen die overuren draaien.

 

Kies jouw afstand – 34, 44 of de epische 65 kilometer – en test je skills op routes die kronkelen door de adembenemende Brabantse natuur. Met pittige singletracks die je kuiten zullen herinneren aan de echte betekenis van 'uitdaging', is dit hét event voor iedereen die zijn mountainbike wel eens flink de sporen wil geven.

 

Inschrijven doe je in de ware geest van avontuur: gewoon op de dag zelf. Dus, zet je wekker, want van 08:30 tot 10:00 uur kun je jouw startbewijs bemachtigen bij De Vresselse Hut, Vresselseweg 33 Sint-Oedenrode (Nijnsel). En met deelnamekosten die net zo aantrekkelijk zijn als het parcours (€8 voor BASIC leden, €6 voor PLUS leden en NTFU-leden), is er echt geen reden om thuis te blijven.

 

Dus, ben jij klaar om jezelf te bewijzen tegen de elementen, de paden en natuurlijk, andere fietsfanaten? Trek je beste fietskleding aan, pomp je banden op en kom naar Sint-Oedenrode voor een dag die gegarandeerd in je geheugen gegrift zal staan. En onthoud: het gaat niet alleen om de finish halen, maar om de modderige verhalen die je nadien kunt vertellen. Zien we je daar?

PRAKTISCHE INFO

Zondag 7 april organiseert TWC Dommeldal wederom haar toertocht voor de MTB. 

 

Startpunt:

De Vresselse Hut 

Vresselseweg 20 5491 PA Sint-Oedenrode

Voldoende parkeergelegenheid!

 

Starttijd:

08.30 - 10.00 uur

 

Afstanden:

MTB - 34 • 44 • 65 KM

 

Kosten deelname: € 8,00 (€ 6,00 voor NTFU)

 

Voor deze editie zijn zowel de RACE als de MTB routes vernieuwd!